Visszajelzések

Amennyiben szeretnél visszajelzést adni a Velem való beszélgetésről, találkozásról, szolgáltatásaimról, kérlek mondd el véleményedet az oldal alján a hozzászólás négyzetben!

5 Comments

  1. Kedves Péter,

    ezúton szeretném ismételten megköszönni türelmedet és áldozatos munkádat, mellyel átsegítettél eddigi életem legnehezebb szakaszán. Neked köszönhetem, hogy kilábaltam a hosszú hónapokon át tartó szorongásból és depresszióból. Köszönöm, hogy végig hittél bennem, abban, hogy sikerülni fog.

  2. Empatikus, odafigyelő, közvetlen, megértő személyiség, aki rögtön bizalmat kelt ezáltal könnyen és szívesen nyílik meg neki az ember. Nagyon sokat segített abban, hogy elfogadjam és újra megtaláljam önmagam. Kiváló szakembert ismertem meg személyében, ajánlom mindenkinek, aki úgy érzi, eltévedt az élet nagy rengetegében.

  3. Több, mint egy évig küzdöttem pánikbetegséggel, mely alatt megjártam a poklot. Egy barátnőm ajánlásával kerestem fel Pétert, aki már az első alkalommal bizalmat ébresztett bennem. A kezelések során átbeszéltük a régi sebeimet, majd segített begyógyítani, eltüntette a hozzájuk tartozó negatív érzéseket. Mára leállhattam a gyógyszerekről és hónapok óta nem volt rohamom.

  4. Fantasztikus szakember és egyéniség is egyben..Súlyos önértékelési problémákkal küszködtem és az ebből kialakult párkapcsolati krízisemen Péter segített át úgy hogy külföldön élek..Azóta is boldog vagyok a párommal,össze is költöztünk és minden fóbiámat elengedtem amitől évekig szenvedtem.Ajánlottam több barátomnak is,akik ugyanolyan pozitívan vélekednek róla ahogyan én!így nyugodt szívvel ajánlom bárkinek őt.Köszönöm mégegyszer.

  5. Kedves Péter,
    Nehéz jó szakembert találni, akivel az együttműködés valóban hatékonyan kialakítható, és sikeres eredményekhez vezet. Örülök, hogy személyedben végre lelkiismeretes, empatikus, és módszertanilag is kiváló szakembert fedezhettem fel. Nagyon hálás vagyok az eddigi munkádért, elszántságodért, ami a totális reményvesztettség eltorzult állapotából a boldogság felé képes terelni. A terápia során rendkívül hasznos látásmódokat kaptam, melyeket igyekszem beépíteni a továbbiakban is. Évekig jártam pszichoterápiás foglalkozásokra, több szakembernél megfordultam, kisebb eredményeket ugyan tapasztaltam, de a korábbiakkal összevetve, Veled, gyors ütemben, és nagyon hatékonyan haladtunk az önismeret rögös útjain.KÖSZÖNÖM!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük