fbpx

Szexuális intelligencia ebook!

- 4.990 Ft

Mindenki szeretne minőségi intim életet

De eddig sehol nem lehetett megtanulni, hogyan lehet tudatosan fejleszteni

A szexuális intelligencia határozza meg az intim életed minőségét

Ez a könyv éppen abban nyújt segítséget, hogy tudatosítsa és felgyorsítsa a szexuális összehangolódás folyamatát. Ahhoz, hogy felfedezzük az egyéni különbségeket, meg kell értenünk, mi alapján térhetünk el egymástól, meg kell tanulnunk megnevezni ezeket a különbségeket, és meg kell ismernünk a saját szexuális stílusunkat, hogy aztán megtanulhassuk, hogyan hangolódjunk össze párunkkal.

Kinek Javaslom?

Mindenkinek, aki szeretné tudatosan megélni a szexualitását, kiteljesíteni és összeegyeztetni a leendő vagy aktuális párjával. Mindannyian arra vágyunk, hogy a másik automatikusan megérezze igényeinket, és tökéletesen passzoljon hozzánk. Ez azonban naiv idealizmus. „Vár rám az igazi, akivel minden tökéletes lesz” – gondoljuk, és illúziórombolónak érezzük, ha ránk hárul a felelősség, hogy megtanítsuk a másikat arra, mi a jó számunkra. A többségünknek tudatosan kell összecsiszolódnia a párunkkal, mert egy idő után kijönnek a különbségek és leépül az intimitás a párkapcsolatban. Ez a könyv arra hivatott, hogy végigvezessen a fejlődési folyamaton. Miközben felfedezed a saját szexuális stílusodat és a partneredét, fokozatosan ráhangolódhattok a közös „formulátokra”.

Útmutató a pozitív és tudatos szexualitáshoz

A képes leszel felismerni és megnevezni saját és a másik szexuális és intim szükségleteit, vágyait, stílusát.

Megtanulhatod képviselni, kifejezni, megtanítani, kontrollálni a szexualitásodat.

Felfedezheted hogyan hozd magad tudatosan olyan érzelmi állapotba, amely alkalmas az intim együttléthez.

Érzelmi Szabadság: Törd meg a negatív hiedelmeidet és élvezd az újonnan megszerzett érzéki szabadságot.

Útmutatót kapsz egy kielégítő intim kapcsolat létrehozásához és fenntartásához

Jobb Kapcsolatok: Javítsd kapcsolataidat a mélyebb önismeret és kommunikációs stratégiák révén.

Képes leszel a partnered szexualitásának olvasására, megismerésére, érzékeny leszel rá, illetve megtanulod kezelni.

Ki az a Ferles Péter?

Ferles Péter vagyok, szakpszichológus.

TikTok-on, Instagrammon már találkozhattál velem, de azt nem biztos, hogy tudtad: több, mint egy évtizede dolgozom azon, hogy embereknek segítsek felfedni és meggyógyítani belső sebeiket. Személyes küldetésem, hogy evidence-based és hatékony eszközöket biztosítsak azok számára, akik elakadtak érzelmi labirintusaikban.

Az évek során azt vettem észre, hogy azok fejlődnek a legtöbbet, akik aktívan tesznek a mentális egészségükért, megcsinálják a feladatokat, dolgozni akarnak. Nekik írtam ezt az ebookot eredetileg. 

Az ebook küldetése, hogy átadja neked azt a rendszert, amellyel feltárhatod a szexualitásod legrejtettebb szegleteit, megértheted a stílusodat és képes leszel megtanítani a párodnak, hogy te mit szeretsz, hogyan működsz.

Kívánom, hogy ez az útmutató ne csak egy könyv legyen a polcodon, hanem egy útmutató a szelszabadult és kiteljesedett szexualitásod felé.

Szexuális intelligencia ebook - Megrendelés

Lehetőséged van megrendelni csak a Szexuális intelligencia - ebook!E-bookot, de vásárolhatsz mellé 1 órás konzultációt is velem.

Szexuális intelligencia Ebook

100 oldalas letölthető workbook
4.990 Ft
 • 100 Oldal Hasznos Anyag
 • Kitölthető Workbook
 • Azonnali Hozzáférés
 • Interaktív Tartalom
 • Nem csak egy újabb önfejlesztő könyv
 • Evidence-based modszer

Szexuális intelligencia Ebook + 1 Órás Konzultáció Ferles Péterrel

24.990 Ft
 • 100 Oldal Hasznos Anyag
 • Kitölthető Workbook
 • Azonnali Hozzáférés
 • Interaktív Tartalom
 • Nem csak egy újabb önfejlesztő könyv
 • Evidence-based modszer
 • +1 Órás Konzultáció*

1 Órás Konzultáció: A konzultáció során átbeszélhetjük azokat a pontokat ahol elakadtál és kérdésekkel rávezetlek a megoldásokra. Úgy képzeld el mint egy mini pszichológiai tanácsadás, ahol a Te lelkedben kutatunk a válaszok után. A konzultáció 60 percig tart.

Szexuális intelligencia Ebook - GYIK

Egy „Workbook”, vagyis munkafüzet, egy olyan interaktív eszköz, amely gyakorlatokat, feladatokat és önvizsgálati módszereket tartalmaz. Célja, hogy segítse a személyes fejlődést és az önismeret mélyítését.
Igen, a fizetés beérkezése után azonnal hozzáférhetsz a Workbook digitális változatához, amelyet letölthetsz vagy online is megtekinthetsz.
Mivel ez egy digitális termék, az előrefizetés biztosítja, hogy hozzáférhess a letöltéshez azonnal, amint a tranzakció megtörtént. Ez a gyakorlat segít a zökkenőmentes és gyors hozzáférésben minden vásárló számára.

Nem feltétlenül, de ha úgy érzed, hogy szükséged van szakmai támogatásra, akkor érdemes szakember segítségét kérni.

Mindenkinek, aki jobban meg szeretné érteni saját viselkedését, érzéseit és a mögöttük húzódó okokat. Különösen hasznos lehet, ha már próbáltál változtatni, de úgy érzed, valami mindig visszahúz.

Légy türelmes magaddal. Azt javaslom, tarts egy kis szünetet, és amikor készen állsz, térj vissza újra a feladathoz. Beszélgethetsz róla barátokkal, családdal, vagy akár pszichológussal is.

A Workbook mellé lehetőséged van vásárolni személyes konzultációt is velem. Ennek során át tudjuk beszélni a legfontosabb kérdéseket, azokat a pontokat ahol elakadtál és segítek neked, hogy a megfelelő irányba haladhass.

Lesznek rövidebb ingyenes ebookok is hamarosan. 

Az ezen az oldalon található információk és a Sématerápiás Workbook csak tájékoztató jellegűek és nem helyettesítik a szakmai orvosi vagy pszichológiai tanácsadást, diagnózist vagy kezelést. Ha bármilyen mentális egészséggel kapcsolatos problémával küzdesz, kérjük, fordulj szakképzett egészségügyi szakemberhez. A Workbook használata saját felelősséged. Míg a Workbook célja, hogy segítse az önismereti és személyiségfejlesztési folyamatot, nem garantálható, hogy minden egyén számára ugyanazokat az eredményeket hozza. Egyéni eredmények változhatnak, és erősen függnek az egyéni elkötelezettségtől, valamint az egyéni körülményektől. A szerző és a kiadó nem vállal felelősséget semmilyen személyes, pénzügyi vagy egyéb károkért, amelyek a Workbook használatából adódhatnak. Semmilyen információt nem szabad úgy tekinteni, mint egy adott betegség vagy állapot kezelésére vonatkozó ígéret vagy garancia. Ez az oldal és a hozzá kapcsolódó anyagok nem tartalmaznak és nem alkotnak szakmai tanácsadást vagy szolgáltatást. Az oldal tartalma általános tájékoztatásra szolgál és nem veszi figyelembe az egyéni körülményeket, ezért nem szabad kizárólag az itt szereplő információkra támaszkodni döntéshozatal során. Az oldalon található minden védjegy, szerzői jog által védett anyag és egyéb szellemi tulajdon a tulajdonosok kizárólagos tulajdonát képezi és azokat törvény védi. Az oldal használatával elfogadod, hogy a fenti feltételek érthetőek számodra és azokhoz hozzájárulsz.