fbpx

Sémeterápia Workbook - Ismerd meg a Sémáidat, amik irányítják az Életed!

- 3.990 Ft

Párkapcsolat, Önbizalom, Munka, Elégedettség

Gondolnád, hogy a negatív sémák mennyi mindenre hatással vannak? A Sématerápiás Workbook segít azonosítani ezeket.

Meghatározzák az egész életedet

A sémák mentális bilincsek, amelyek nap mint nap, észrevétlenül szorítanak. Ezek a tudattalan mechanizmusok, amelyekről talán még csak nem is tudunk, de hatással vannak döntéseinkre, viselkedésünkre és érzéseinkre.

Legyen szó párkapcsolatról, munkahelyről, társasági életről vagy az önmagunkkal való viszonyunkról, a sémák, mint egy láthatatlan börtön, amely korlátoz és visszatart bennünket attól, hogy teljes mértékben kiélvezzük az életet, és hogy szabadon választhassunk új utakat.

Kinek Javaslom?

Eredetileg a klienseimnek írtam ezt az anyagot, hogy gyorsabban fejlődjenek és tudjanak otthon is dolgozni magukon. Rengeteg terápiás órát spórolhattunk meg így az edukációval.

De akkor miért adom közre a Séma Workbookot?

Mert mindenki elkezdheti a sémái megismerését, akikkel nincs időm személyesen foglalkozni. Szomorú vagyok, hogy nincs több időm, mert rengetegen szeretnének fejlődni. Ez a Workbook az, amivel hozzájárulhatok az életükhöz.

Ha más ismered a sématerápia rendszerét, olvastál pár könyvet, esetleg jársz is sématerápiába és elkezdted megismerni a problémáid forrását, sémáid gyermekkori eredetét akkor mindenképpen javaslom. Emellett betekintést nyersz saját érzelmeid működésébe, megismerheted a mozgatórugókat és feltérképezheted belső világodat, ami egy kiváló alapot ad a terápia irányának.

Útmutató a TE Sémáidhoz

Személyre Szabható Útmutató: Fedezd fel és alakítsd át az életedet korlátozó érzelmi mintákat ezzel a célzott útmutatóval.

Gyakorlati Megoldások: Kialakítható a személyes stratégiád a sémáid ellen.

Mély Önismeret: Szerezz mélyreható betekintést a múltbeli és jelenlegi érzelmi állapotodba.

Érzelmi Szabadság: Törd meg a negatív hiedelmeidet és élvezd az újonnan megszerzett érzelmi szabadságot.

Strukturált Fejlődés: Kövesd a világos lépéseket a folyamatos és látható előrehaladásért.

Jobb Kapcsolatok: Javítsd kapcsolataidat a mélyebb önismeret és kommunikációs stratégiák révén.

Megfizethető Változás: Kezdd el az önfejlesztést egy megfizethető, de értékes eszközzel.

Ki az a Ferles Péter?

Ferles Péter vagyok, szakpszichológus.

TikTok-on, Instagrammon már találkozhattál velem, de azt nem biztos, hogy tudtad: több, mint egy évtizede dolgozom azon, hogy embereknek segítsek felfedni és meggyógyítani belső sebeiket. Személyes küldetésem, hogy evidence-based és hatékony eszközöket biztosítsak azok számára, akik elakadtak érzelmi labirintusaikban.

Az évek során azt vettem észre, hogy azok fejlődnek a legtöbbet, akik aktívan tesznek a mentális egészségükért, megcsinálják a feladatokat, dolgozni akarnak. Nekik írtam ezt a Séma workbookot eredetileg. 

A Workbook küldetése, hogy átadja neked azt a rendszert, amellyel feltárhatod a személyiség legrejtettebb szegleteit, megértheted a gyermekkori sémák eredetét és feloldhasd azokat a mentális blokkokat, amelyek gátolnak az életedben.

Kívánom, hogy ez az útmutató ne csak egy könyv legyen a polcodon (az nem is lehet, mert ebook!), hanem egy útmutató a személyes poklodból a szeretetteljes kapcsolatok felé.

Sématerápiás Workbook Megrendelés

Lehetőséged van megrendelni csak a Sématerápiás E-bookot, de vásárolhatsz mellé 1 órás konzultációt is velem.

Sématerápia Workbook

160 oldalas letölthető workbook
3.990 Ft
 • 160 Oldal Hasznos Anyag
 • Kitölthető Workbook
 • Azonnali Hozzáférés
 • Interaktív Tartalom
 • Nem csak egy újabb önfejlesztő könyv
 • Evidence-based modszer

Sématerápia Workbook + 1 Órás Konzultáció Ferles Péterrel

23.990 Ft
 • 160 Oldal Hasznos Anyag
 • Kitölthető Workbook
 • Azonnali Hozzáférés
 • Interaktív Tartalom
 • Nem csak egy újabb önfejlesztő könyv
 • Evidence-based modszer
 • +1 Órás Konzultáció*

1 Órás Konzultáció: A konzultáció során átbeszélhetjük azokat a pontokat ahol elakadtál és kérdésekkel rávezetlek a megoldásokra. Úgy képzeld el mint egy mini pszichológiai tanácsadás, ahol a Te lelkedben kutatunk a válaszok után. A konzultáció 60 percig tart.

Sématerápiás Workbook - GYIK

Egy „Workbook”, vagyis munkafüzet, egy olyan interaktív eszköz, amely gyakorlatokat, feladatokat és önvizsgálati módszereket tartalmaz. Célja, hogy segítse a személyes fejlődést és az önismeret mélyítését.
Igen, a fizetés beérkezése után azonnal hozzáférhetsz a Workbook digitális változatához, amelyet letölthetsz vagy online is megtekinthetsz.
Mivel ez egy digitális termék, az előrefizetés biztosítja, hogy hozzáférhess a letöltéshez azonnal, amint a tranzakció megtörtént. Ez a gyakorlat segít a zökkenőmentes és gyors hozzáférésben minden vásárló számára.

Nem feltétlenül, de ha úgy érzed, hogy szükséged van szakmai támogatásra, akkor érdemes szakember segítségét kérni.

Mindenkinek, aki jobban meg szeretné érteni saját viselkedését, érzéseit és a mögöttük húzódó okokat. Különösen hasznos lehet, ha már próbáltál változtatni, de úgy érzed, valami mindig visszahúz.

Légy türelmes magaddal. Azt javaslom, tarts egy kis szünetet, és amikor készen állsz, térj vissza újra a feladathoz. Beszélgethetsz róla barátokkal, családdal, vagy akár pszichológussal is.

A Workbook mellé lehetőséged van vásárolni személyes konzultációt is velem. Ennek során át tudjuk beszélni a legfontosabb kérdéseket, azokat a pontokat ahol elakadtál és segítek neked, hogy a megfelelő irányba haladhass.

Lesznek rövidebb ingyenes ebookok is hamarosan. 

Az ezen az oldalon található információk és a Sématerápiás Workbook csak tájékoztató jellegűek és nem helyettesítik a szakmai orvosi vagy pszichológiai tanácsadást, diagnózist vagy kezelést. Ha bármilyen mentális egészséggel kapcsolatos problémával küzdesz, kérjük, fordulj szakképzett egészségügyi szakemberhez. A Workbook használata saját felelősséged. Míg a Workbook célja, hogy segítse az önismereti és személyiségfejlesztési folyamatot, nem garantálható, hogy minden egyén számára ugyanazokat az eredményeket hozza. Egyéni eredmények változhatnak, és erősen függnek az egyéni elkötelezettségtől, valamint az egyéni körülményektől. A szerző és a kiadó nem vállal felelősséget semmilyen személyes, pénzügyi vagy egyéb károkért, amelyek a Workbook használatából adódhatnak. Semmilyen információt nem szabad úgy tekinteni, mint egy adott betegség vagy állapot kezelésére vonatkozó ígéret vagy garancia. Ez az oldal és a hozzá kapcsolódó anyagok nem tartalmaznak és nem alkotnak szakmai tanácsadást vagy szolgáltatást. Az oldal tartalma általános tájékoztatásra szolgál és nem veszi figyelembe az egyéni körülményeket, ezért nem szabad kizárólag az itt szereplő információkra támaszkodni döntéshozatal során. Az oldalon található minden védjegy, szerzői jog által védett anyag és egyéb szellemi tulajdon a tulajdonosok kizárólagos tulajdonát képezi és azokat törvény védi. Az oldal használatával elfogadod, hogy a fenti feltételek érthetőek számodra és azokhoz hozzájárulsz.