Mi kell a nőnek?

Ajánlom ezt a cikket minden férfitársamnak, aki hozzám hasonlóan néha tanácstalan és minden nőtársamnak, aki hozzám hasonlóan néha reménytelen.

A női vágyak nyomában könnyen el lehet tévedni a megoldáshoz vezető úton. Főleg akkor, ha még maga a nő sem tudja, hogy mit szeretne éppen.

Ami megnehezíti a férfiak dolgát:

  1. A női vágyak nem statikusak, hanem változnak. De erről is tájékoztatni szoktak.
  2. Van még egy dolog, ami a férfiakat arra a lemondó sóhajjal a semmibe suttogó mondatra készteti, hogy: az Isten tudja mi kell a nőknek, mégpedig az, hogy előfordul, hogy a nők sem tudják mindig (megfogalmazni) mi kell nekik, vagy nem direkt módon, higgadtan adják elő, hanem sírás, idegeskedés és kiabálás formájában. Furcsa lehet, hogy az a toporzékoló, kiabáló nő,aki félelmet kelthet a párjában, valójában arra vágyik, hogy megöleljék.
  3. Sokszor még olyan hiedelmekkel is megnehezítik a férfiak dolgát, hogy: azt, hogy épp mire vágynak, egy igazi férfinak tudnia kéne, anélkül, hogy ők mondják. Ez nem igaz. Még a néma gyerekek is feladják és megtanulnak jelelni az anyjuknak.
  4. Néha nem csak arra vágynak, hogy például figyeljen rájuk a pasi, hanem arra is, hogy akarjon figyelni. Nem csak arra, hogy elmosogasson, hanem, hogy akarjon elmosogatni magától. Ez paradox indukció, ilyet nem lehet kérni, már csak azért is, mert kivitelezhetetlen. Nem tudom hogyan akarjam azt a dolgot, amit nem akarok.
  5. Absztrakt vágyak: Sokszor hallok olyan dolgokat, hogy: Úgy szeretném magam érezni, mint a kapcsolatunk elején. Ilyet nem tud egy férfi egykönnyen kivitelezni. Ha azt mondja a nő helyette, hogy a kapcsolatunk elején többet beszélgettünk és jártunk el ide-oda, azt már igen. Ha azt mondja szenvedélyre vágyik. Az egy szép absztrakt fogalom, ami mindenkinek mást jelent. Nem használható. Ha leírja részletesen, hogy ki mit csinál a másikkal és hogyan, amikor valaki szenvedélyt érez, az már megint működhet.

Olvasd tovább –

Mi kell a nőnek? - avagy a női vágyak nyomában

Ferles Péter

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

kettő + 16 =