Szexuálpszichológia

Szexuálpszichológia – Szakterületek

A szexuálpszichológia egyéni és párterápia keretein belül segít a szexuális problémákon, elakadásokon. Kérjen időpontot most párterápiára vagy tanácsadásra.

Szerintem sok olyan ember van, aki szeretne jó szexuális életet és talán közülük néhányan felfedezték, hogy ennek a forrása és az akadálya is a gondolkozásban és a viselkedésben rejlik. Ezekben segít a szexualpszichológus .

Akik hozzám járnak, vagy fognak járni, abban hasonlítanak hogy vágynak a szexuális élményeik szabadabb, élvezetesebb megélésére. Ennek útja-módja, hogy segítek nekik felfedezni a saját élményeiket és hozzásegítem őket hogyan használják azokat szabadabb, kreatívabb, hatékonyabb módon.

FullSizeRender 5 - Szexuálpszichológia

Ritkán előfordul, hogy valaki azért keres fel, mert jó a szexuális élete, de szeretné még jobbá tenni. Gyakrabban fordul elő, hogy valami problémába ütköznek és azt szeretnék megoldani.

 

Ezek lehetnek:

  • Önértékelési gondok
  • Össze nem illés
  • Fájdalmas közösülés
  • Orgazmushiány
  • Merevedési gondok
  • Korai magömlés

….és még sok más

Ha valakinek a szexuálpszichológia kapcsán kényelmetlen azonos, vagy eltérő nemű terapeutával dolgozni szívesen ajánlom kollégámat, aki ugyanebben a rendelőben dolgozik, szintén megoldásorientált módszerekkel.

 

 

mandulapszicho@gmail.com

 

 

 

 

 

 

Román Boglárka

Szexuálpszichologus Budapest

hello@mandulapszicho.hu

11227558 10153606170297664 2399510405522608699 n - Szexuálpszichológia

Román Boglárka szexuálpszichológus Budapest