Egy női lélek tönkretételének leghatékonyabb módja

Úgy tűnik folytatnom kell az Ágyrajárók cikkemben elkezdett témát a női lélek tönkretétele kapcsán, mert tucatjával találkozom összetört, megnyomorított és kirabolt nőkkel, akik azért keresnek fel, mert részt vettek egy kapcsolatban, ami tönkretette őket.

Milyen út vezet a női lélek összetöréséhez?

Egy női lélek tönkretételéhez vezető történet nagyvonalakban az, hogy egy lány, kevés önismerettel és tapasztalattal belekezd egy definiálatlan kapcsolatba egy fiúval, aki nagyon menő és laza, akivel nem párkapcsolatban, hanem főleg szexuális kapcsolatba kerül, és csak jól érzik magukat egymás mellett, de hiányzik a kapcsolatból az elköteleződés, a hűség, vagy hogy a lány bármiféle egyéb igénye kielégüljön. A fiú elcsábítja, lenyűgözi őt, jól érzik magukat…eddig oké…mi az ami tönkreteszi a nőket?

Elkeseredett nők

Az, hogy a lány nem ismeri a fiút, nagyon nagy tér marad a fantáziának. Sokszor mondtam már, hogyha ezek a fiúk hagynák magukat megismerni, a lányok elég hamar kiábrándulnának belőlük. Több ilyen fiút ismerek. Az egyik napi 10 órát buzerálja a számítógépét utána elmegy valami vendéglátóipari egységbe, a barátaival betépni, hosszú a haja és gitározik. 35 éves, egy 30 as nő kiröhögi, mert komolytalan, no de a 20 éves kislányok a rocksztárt látják benne.

Egy női lélek tönkretétele lépésről lépésre

A nők megnyomorodásnak első lépése tehát, hogy a fiúból keveset ismernek ezért a fantáziájukból pótolják ki a maradék részt és a fantáziájukba szeretnek bele.

Második lépés: A kapcsolat definiálatlan. Nem lehet megbeszélni mi van köztük, párkapcsolatban vannak e vagy sem. A fiú néha ír, néha nem. Néha sűrűn találkoznak, van, hogy egy hónap is kimarad.

Harmadik lépés: A lány energiát tesz bele. Energiába kerül az is, hogy van lelke, amit megmutatna a fiúnak, de a fiút az nem érdekli. Energia az is, hogy a lánynak van igénye egy kis figyelemre, törődésre, de ezzel a fiú nem foglalkozik. illetva csak akkor, ha van kedve, vagy ha a lánynak már kezd betelni a pohár.

Negyedik lépés: Annak ellenére, hogy a lány sok energiát tesz a kapcsolatba, visszafogja az igényeit, ráér amikor a fiú ráér és elfoglalja magát, amikor a fiú nem keresi, általában még így sem kell a fiúnak. Az a legszebb, ha kiderül, hogy ezt még 3 másik lánnyal is csinálja párhuzamosan.

Kiút

Ilyenkor nem mindegy meddig valaki ebben a helyzetben. Minél tovább, annál jobban tönkreteszi magát. Minél több energiát és időt tesz bele, annál nagyobb a veszteség.

Hogy lehet ebből kijönni? Rá lehet jönni, mekkora különbség van a fantázia és a fiú tényleges értékei között. Rá lehet jönni, hogy ennél sok fiú többet tud adni. El lehet fogadni, hogy az a sok idő és energia a tanulópénz volt. Rá lehet jönni, hogy a visszautasítás fáj, de el lehet fogadni. És főleg önismeret, önismeret, és idő.

És gyere el a tréningre!

Ferles Péter

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük