Párterápia

Ritka amikor egy pár ösztönösen ráérez egymásra.  Sokkal gyakoribb, hogy  a párkapcsolat elején  kisebb nagyobb súrlódásokkal csiszolódnak össze. Ilyenkor gyakorlatilag az történik, hogy együtt létrehoznak egy kapcsolati rendszert,  amit később az idő és a kihívások elkezdenek letesztelni. párterápia Budapest

A párterápia azoknak való, akik felismerték ,hogy szeretnének együtt lenni,  és azt is, hogy ehhez  a kapcsolati rendszerükön fejleszteni kell.  Ezt az igényt a fejlődésre onnan lehet érezni, hogy egyre motiválatlanok  egymás irányába,  feszültek, vagy netán tönkremegy a szexualitás,  meddő viták sokasága után sem jutnak tovább,  vagy az egyik boldogtalan,  esetleg a boldogságot más karjaiban kereste.

 

Ilyen esetekben érdemes felfedezni, hogy magán a rendszeren érdemes csiszolni fejleszteni, hogy újra működőképes legyen a kapcsolatuk.  Mint minden esetben, ilyenkor is megoldásorientált eszközökkel arra törekszünk, hogy a pár képes legyen közös nyelvet beszélni és konstruktívan új kapcsolati rendszert kiépíteni. A párterápia működő eszközeit a 70-es évek óta folyamatosan fejlesztik. A terápia sikeressége ezért egyedül a pár hajlandóságán múlik. 

 

Lehetőség van 50 és 100 perces terápián részt venni. Valamint, hogy a találkozókon Román Boglárka is részt vegyen. A párterápia egy vagy kéthetente és összesen 6-8 alkalomból áll.

párterápia Budapest